PHOTO : TAK CHAN ARCHITECTURE INC. 

North Fraser Way

Burnaby, Canada

IMAGE : MCMP

The architecture is designed with a pie-shaped floor plan with respect to the challenging shape and size of the site and featured walls are designed for the southwest curved perimeters screened with heat-absorbing glass panels to reduce glare and heat gain from direct sunlight. 

Show More

The project provides 40,000 sq.ft. multi-tenant office spaces on two levels and 120 parking spaces along with shelter bicycle parking facilities. The building is constructed with standardized tilt-up concrete panel to meet the construction budget.

‚Äč

Client: Canada Lands Company  / Year: 2008 / Area: 40,000 sq.ft. / Status: Completed / Architect of Record: MCMP

IMAGE : MCMP

Copyright © 2019 Tak Chan Architecture Inc. ALL RIGHTS RESERVED.

All content copyrights are reserved by Tak Chan Architecture Inc. except otherwise stated.