ELECTRONIC ARTS

BURNABY

The focal point of this phase-two campus building is a five storey high central spiral staircase between the two vertical circulation towers. The project provides an addition of 175,000 sq.ft. of high performance workspaces to the existing campus. The interior main linear atrium connects departments and amenities with the central area defined by two concrete towers. The central spiral staircase acts as a vertical circulation as well as a community foyer space. This also echoes the central hub concept of the phase-one development of the campus. Besides major studio spaces, other interior features include a 175-seats theatre, a conference centre, a fitness centre and a NBA regulation sized basketball court.

CLIENT: ELECTRONIC ARTS / TEAR 2014 / AREA: 170,000 SQ FT / STATUS: COMPLETED / ARCHITECT OF RECORD: MCMP / AWARDS: INNOVATIVE STEEL STRUCTURE AWARD OF EXCELLENCE 2006 & DESIGN AWARD WINNER OF SHAW CONTRACT GROUP 2008  

home-button copy.png
2383749081586787821-512%20copy%202_edite