SWEDA GROUP

HONG KONG

The design concept of this project is to convert the existing warehouse into different showrooms and conference rooms separated by devices which are different from conventional partitions. Flexible use of space is necessary for the project to meet various spatial needs. Frosted glass panels form the perimeter of the space which connects with the existing office space. Inside the showroom and conference room spaces, rotating panels and mobile full height cabinets are designed to provide flexibility to connect and separate different spaces and act as design features for the project. Deep coloured wood pattern is used as the backdrop of the wall display system. Storage cabinets are designed as red columns creating a visual contrast with the metallic materials of the rotating panels. 

CLIENT: SWEDA LTD. / YEAR: 1998 / AREA: 1,000 SQ FT / STATUS: COMPLETED

home-button copy.png
2383749081586787821-512%20copy%202_edite